Studiul Obiectelor Nefolosite ale Romanilor: DDR a analizat cat “valoreaza” tot ce pastram prin debara

La initiativa Olx, peste 7.000 de romani au participat la primul sondaj care evalueaza bunurile pastrate in casa fara a fi folosite.                       

80% dintre romani depoziteaza electronice mici in valoare de 390 milioane euro, electronice mari in valoare de 164 milioane euro, electrocasnice mari si mici in valoare de 53 milioane euro, bunuri pentru casa in valoare de 99 milioane de euro, jocuri in valoare .de 47 milioane euro si accesorii pentru sport si timp liber in valoare de 40 milioane euro. In total, 820 de milioane de euro stocati in lucruri neutilizate, majoritatea pastrate in ideea ca “le voi folosi candva”. Remember this data viitoare cand deschideti debaraua sau dulapul 😬   

Raportul realizat de echipa DDR pentru Olx arata si cat de des fac romanii curat prin aceste spatii cu “comori ascunse”, cine le-a achizitionat, repartitia lor urban vs rural, tipul acestora si starea lor de functionare. Mai multe detalii puteti afla de pe blogul olx  sau din cadrul stirii realizate de Digi 24 pe acest subiect.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like