Start AdMarket 2018!

AdMarket 2018 este un studiu complex Business-to-Business realizat de către D&D Research (DDR) la solicitarea Uniunii Agențiilor de Publicitate din România (UAPR). AdMarket este în acest an la a 9 ediție, prima fiind realizată în 2002.

AdMarket 2018 își propune să evalueze aspecte cheie ale relației dintre Agențiile de Publicitate și Media și respectiv Clienții acestora – cei mai importanți spenderi în comunicarea comercială din România. Pentru a atinge acest obiectiv AdMarket va culege opinia celor mai relevanți profesioniști din companiile din Top 300 Advertising Spenders.

Aceștia vor fi rugați să:
• detalieze unele aspecte profesionale actuale ale relației de muncă cu Agenția, criteriile care definesc această relație;
• contureze percepții cheie privind Agențiile;
• exprime opinii despre fenomene care pot influența cel mai mult din punct de vedere business viitorul relației de muncă cu Agenția.

Pentru cei care își mai amintesc edițiile trecute ale studiului, ediția din acest an vine cu multe schimbări care aduc o profunzime mult mai mare a înțelegerii criteriilor după care Clienții evaluează relația cu Agenția. În consecință și percepțiile privind competențele Agențiilor vor fi mult diversificate și nuanțate.

AdMarket 2018 se desfășoară în lunile mai-iunie. În această perioadă D&D Research îi va contacta telefonic sau electronic pe toți stakeholderii relevanți din companiile participante la studiu pentru a le solicita ajutorul și a-i direcționa către link-urie relevante pentru completarea chestionarului online. Pentru a afla orice fel de informații suplimentare despre studiu vă rugăm să ne scrieți pe adresa [email protected]o. Menționăm că studiul este în acord cu normele GDPR.

AdMarket 2018 va livra înspre UAPR un Raport General de cercetare care va conține analize globale pe toate dimensiunile măsurate de studiu. În același timp companiile participante la studiu vor primi un Raport cu principalele concluzii ale studiului.

0 Shares:
You May Also Like