D&D Research lansează Organizational Well Being Index, împreună cu Business Review

Presiunea muncii? Sprijin din partea șefului? Burnout? Satisfacția jobului? Stres?…sunt doar o parte dintre aspectele legate de bunăstarea angajaților români despre care avem zeci de întrebări dar nicio dată concretă. Și cunoașteți mantra noastră: in data we trust!

Tocmai de aceea, D&D Research, împreună cu Business Review și cu sprijinul Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, lansează “Organizational Well Being Index”. Acesta reprezintă primul studiu de evaluare unificată a gradului de bunăstare psihologică a angajaților români.

Cercetarea reprezintă o măsurare unificată, prin care toți angajații incluși în studiu vor utiliza același instrument științific – chestionarul structurat, dezvoltat în varianta sa extinsă de către Programul Masteral în Sănătate Ocupațională din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației (FPSE). Evaluând un număr de minim 15 dimensiuni, chestionarul electronic va analiza în detaliu cele mai relevante aspecte legate de conceptul de OWB (organizational well-being).

Universul eșantionului cuprinde la această primă ediție a studiului 7 industrii:
Pharma & Healthcare
Telecom
IT&C
Professional Services
Retail
Banking & Finance

iar rezultatele pentru toate acestea vor fi făcute publice în cadrul unei gale Business Review care va avea loc în luna noiembrie.

Între timp, foarte posibil ca și în echipa noastră să crească dimensiunea Presiunea Muncii 🙂

0 Shares:
You May Also Like