Coming soon…două platforme unice de teste educaționale și teste psihologice!

Este oficial, ne pregătim de marea lansare! Am pregătit, cu multă muncă în ultimii ani, două platforme de teste educaționale & teste psihologice adresate copiilor și părinților din România…revealing în noul număr al revistei BIZ, în cadrul unui interviu pe care îl puteți citi aici, la pagina 63.

BRIO.ro este prima platformă de teste educaționale standardizate, care evaluează nivelul de pregătire al elevilor din clasele I-XII la principalele materii școlare. Părinții au mare nevoie de un sistem obiectiv care să le arate în detaliu ce știe și la ce anume mai trebuie să lucreze copilul, cum îl pot ajuta pentru a-și îmbunătăți performanța precum și ce poziție ocupă el comparativ cu media elevilor de vârsta sa din România. Platforma este acum în beta testing și va fi funcțională din luna noiembrie, pe bază de credite achiziționate online.

Cel de-al doilea produs, Parentingromania.ro, este o platformă cu teste psihologice de evaluare a dezvoltării și sănătății mentale a copiilor. Un instrument pentru părinții care vor să își cunoască mai bine copiii și să îi poată educa în acord cu propria lor personalitate, dar și un prim pas (screening) în depistarea tulburărilor de tip autism sau ADHD.  Ea va fi gata în luna octombrie și va integra de asemenea testele vocaționale disponibile deja PeMeserie.ro, platforma pentru orientare în carieră lansată de noi anul trecut.

 

0 Shares:
You May Also Like