Azi demarează studiul „Cât de «sănătoase» sunt companiile din România?”

Astăzi dăm start proiectului prin care D&D Research și revista Business Review, alături de specialiști din cadrul Universității București, invită companiile din țara noastră să măsoare gradul de well-being (starea de bine și confortul psihologic) al angajaților și al organizațiilor în care aceștia activează.

Proiectul va avea două etape:
Cercetare — în perioada Septembrie-Octombrie, măsurăm 18 dimensiuni legate de well-being, incluzând satisfacția față de muncă, conflictul muncă-viață personală, implicare în muncă sau obiceiuri de viață sănătoasă.
Eveniment — la final, revista Business Review va organiza o Gală în cadrul căreia va acorda premii companiilor cu rezultate remarcabile și cu inițiative cu impact asupra dimensiunilor măsurate.

„Deși conceptul de well-being este din ce în ce mai prezent în strategiile companiilor din România, la nivel macro există puține date pe care profesioniștii din domeniu se pot baza. De exemplu, D&D Research realizează de peste 15 ani măsurări ale stresului ocupațional, însă acestea sunt, desigur, limitate la compania comanditară. Studiul pe care îl demarăm astăzi duce lucrurile la alt nivel. Va fi prima cercetare de evaluare unificată a gradului de confort psihologic al angajaților români, din minim șapte segmente ale mediului de afaceri. Vom utiliza o metodologie pur cantitativă, iar chestionarul principal, construit în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București – Programul Masteral în Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane, este bazat pe modele științifice susținute de cele mai recente cercetări în psihologia aplicată”, explică Dan Petre, Business Developer D&D Research.

Ce beneficii au participanții la studiu?
● Accesul la un instrument științific de măsurare
● Date care permit comparabilitate în cadrul industriei în care activează, precum și raportarea la întregul mediu de business din România
● Informații despre cele mai frecvente antecedente și consecințe ale OWB
● Rapoarte personalizate fiecărei companii

Apel la înscrieri
Dacă sunteți interesat să participați la studiu sau dacă aveți cunoștință despre companii care ar dori să participe, vă rugăm să le redirecționați către [email protected].

Iar pentru mai multe detalii despre acest proiect vă invităm să accesați linkul https://owbi.ddresearch.ro/faq!

0 Shares:
You May Also Like